fbpx

Kuinka valita oikea maksutapa peleihin

Verkossa on nykyään saatavilla satoja eri maksutapoja, joita henkilöt voivat käyttää sivustoilla vierailujensa aikana.

Jokainen meistä ei kuitenkaan halua antaa rahojaan tuntemattomille tahoille. Siksi onkin hyvä idea varmistaa se, että valitsemasi maksutapa on turvallinen.

Nykyään Suomessa on tarjolla useita eri mahdollisuuksia, joiden avulla esimerkiksi vedoista saatavat kotiutukset lipsahtavat tilille vielä saman päivän aikana.

Koska maksutavoilla on kuitenkin hienoisia eroja, voit alta katsoa muutaman sellaisen vinkin, jotka saattavat auttaa sinua valitsemaan oikean maksutavan.

Pelaaminen ilman tiliä

Nykyään yksi suosituimmista tavoista pelata erilaisia pelejä on ilman tilin avaamista. Käytännössä tämä on mahdollista siten, että sivusto saa kaikki tarvittavat tiedot pelaajasta sekä talletuksesta suoraan verkkopankista.

Sivustoja, sekä palveluita jotka tarjoavat tätä mahdollisuutta on nykyään saatavilla todella paljon.

Kiistattomasti pelaamisen ilman tiliä yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on se, että se tarjoaa pelaajille nopeimmat mahdolliset siirrot. Suosittuja maksutapoja nopeisiin siirtoihin ovat esimerkiksi Zimpler, Trustly sekä Brite.

Myös bonusten lunastaminen on yleensä sallittua silloin, kun pelaat ilman erillisen tilin avausta. Jos haluat, voit löytää kaikki nettikasinot ilman tiliä sekä niiden tarjoamat bonukset täältä.

Pelaaminen ilman tiliä on suositeltavaa myös siinä tapauksessa, mikäli haluat päästä peleille todella nopeasti. Tämä saattaa olla tarpeellista esimerkiksi silloin, jos haluat asettaa vedon nopeasti ennen ottelun alkamista.

Tyypillisesti perinteiselle sivustolle tilin avaaminen saattaa kestää kymmeniä minuutteja, mutta pikana pelatessa veto on asetettu ja talletus on vahvistettu alle minuutissa.

Tämä onkin yksi tärkeimmistä syistä, joiden avulla vedonlyönti ilman rekisteröitymistä on kasvattanut suosiotaan viimeisten vuosien aikana.

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä etuna on se, että yleensä maksut ilman tilin avaamista ovat pelaajan kannalta täysin kuluttomia. Kulujen rakenne kannattaa kuitenkin aina tarkistaa asiakaspalvelulta ennen pelaamista.

Osa sivustoista saattaa tarjota pikana pelatessa esimerkiksi yhden ilmaisen kotiutuksen päivässä, tai vaikkapa 10 ilmaista kotiutusta kuussa. Tällöin kulujen optimoinnilla voi tehdä itselleen selvää säästöä pelaamisen ohessa.

Nettilompakot helpottavat budjetointia

Jos sinulla on olemassa vain yksi tili yhdessä pankissa, voi pelaamiseen liittyvä budjetointi olla vaikeaa.

Käytännössä ongelma syntyy siinä vaiheessa, jos päivittäiset kulut sekoittuvat vedonlyönti talletusten kanssa. Tällöin niiden seuraaminen sekä omien vetojen menestysten tarkastelu on huomattavasti vaikeaa.

Koska vetoja asetetaan tyypillisesti usealla eri sivustolla, voi oman erillisen lompakon avaaminen olla hyvä idea.

Jos lompakkoon esimerkiksi tallettaa 100 euroa, ja sieltä sitten siirtää pienempiä summia eri pelisivustoilla, voi omasta budjetistaan pysyä kärryillä paljon paremmin.

Esimerkiksi parhaat pikana toimivat pelisivut listauksessamme on useita sellaisia sivustoja, jotka tarjoavat mahdollisuutta pelata nettilompakoilla.

Nettilompakkojen suurin miinus piilee siinä, että niillä ei yleensä voi lunastaa bonuksia. Tämä ei kuitenkaan ole ongelma suurelle osasta pelaajista, koska bonuksen voi aina lunastaa esimerkiksi verkkopankista tai luottokortilla, ja muut pelit hoitaa nettilompakosta.

Yleensä nettilompakot ovat myös todella nopeita. Juuri nyt suosittuja palveluita ovat esimerkiksi Neteller sekä Skrill.

Sending
User Review
0 (0 votes)