fbpx

Makwan Amirkhani vs Danny Henry ennakko

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Makwan Amirkhani kohtaa UFC-251 ottelussa skotlantilaisen Danny Henryn. Suomen seuratuin vapaaottelija lähtee otteluun tappio niskassaan, sillä kovanyrkkinen Shane Burgos kukisti hänet edellisessä ottelussa New Yorkissa.

Vapaaotteluvalmentaja Jaakko Dahlbacka uskoo Amirkhanin voittoon:
“Järki ja taito ovat Amirkhanin puolella. Voitto ratkaistaan matossa. Jos Amirkhani ei tee sitä, että tarjoaa kättä ja hyökkää heti jalkoihin, niin oletettavasti hän liikkuu hyvin ja odottaa täydellistä paikkaa hakea kaato virheestä”, Dahlbacka arvioi Iltalehden ennakossa.

Myös vedonlyöntiyhtiöt uskovat Makwan Amirkhanin voittoon tarjoamalla vastustajalle selkeästi korkeamman kertoimen. Esimerkiksi Leovegasilla voittokertoimet näyttää seuraavilta:
Makwan Amirkhani 1,47
Danny Henry 2,70

Makwan Amirkhanin vahvuudet tulee esiin parhaiten ottelun alkupuolella. Viime ottelussa nähtiin, miten “Makun” tervävyys ja kunto hiipui loppu kohti, eikä alkuerien teräviä alasvientejä ja ratkaisuhakuja enää nähty.

Vastaan asettuva Danny Henry on todistanut pystyvänsä ottelemaan täydet viisi erää. Henry on aikaisemmin kääntänyt otteluita voitoksi juuri viimeisissä erissä taistelemalla soturin lailla takamatkalta voittoon.

Amirkhanin onkin tärkeää saada otteluun räjähtävä startti ja väsyttää vastustajaa ensimmäisestä erästä lähtien. Amirkhani on haastatteluissa todennut lähtevänsä tulevaan otteluun elämänsä kunnossa ja launantai-sunnuntai yönä nähdään miten käy.

Makwan Amirkhanin voittokertoimet:

Ottelu on katsottavissa suorana VIAPLAY-suoratoistopalvelussa. Esikortin ottelut alkavat kello 03:00 suomen aikaa la-su välisenä yönä ja Makwan Amirkhanin ottelu on esikortin toinen ottelu, joten ottelu alkaa noin kello 03:30. Leovegas tarjoaa otteluun livevedonlyöntiä myös ottelun aikana.

UFC251- Fight Islandin pääottelussa kohtaa maanmiehet Kamaru Usman vs Jorge Masvidal.

UFC251-Fight Island:

Makwan Amirkhani vs Danny Henry 03:30 Viaplayssä
Pääottelu: Kamaru Usman vs Jorge Masvidalia noin kello 06:00

Sending
User Review
0 (0 votes)