fbpx

Wilderin ja Heleniuksen kohtaamiselle 35.00 voittajakerroin – Robbe Heleniuksen voitto millä vain menetelmällä tuo jättikertoimen

korotettu-kerroin-fury-wilder

Nyrkkeilyn ystäville on luvassa herkkua, kun Madison Square Gardnenin kirkkaissa valoissa Helenius kohtaa Wildern. Tässä paras Helenius – Deontay Wilder kerroin sinulle: Nappaa 35:00 kerroin Heleniuksen voitolle, millä tahansa ratkaisulla.

Lyö 1 € Heleniuksen puolesta tästä ja voita 35 € riihikuivaa käteistä.

Huomaa, alla vanhaa tietoa Tyson Furyn ja Daeontay Wilderin vanhasta ottelusta.

Otteluillassa kohtaavat trilogian viimeisessä osassa Tyson Furyn ja Deontay Wilder ja Unibet on menossa mukana tarjoamassa otteluun 30.00 voittajakertoimen kummallekin järkäleelle.

Jos haluat mielummin bonusrahaa, sekä 5 € ilmaisvedon, lue lisää tästä.

30.00 kertoimella voitat 30 euroa vain 1 euron panoksella. Lisäksi tarjolla on muita etuja vedonlyöntiin.

Suomalaisittain ehkä vieläkin odotetumpi ottelu on Robert Heleniuksen uusintaottelu Adam Kowanackia vastaan.

Jos uskot Robben tyrmäysvoimaan, voit lunastaa rahasi takaisin jopa 4-kertaisina Nordic Nightmaren pudottaessa Kowanackin jo toistamiseen kanveesiin.

Yllä olevat edut on voimassa vain uusille Unibetin asiakkaille. Jos olet jo asiakas, voit tutustua muiden kumppaneidemme etuihin ja hyödyntää 5 € ilmaisvedon alapuolelta.

helenius-kertoimet

5 € ilmaisveto ilman talletusta

Esimerkiksi Nordicbet tarjoaa kaikille uusille asiakkaille lisätään 5 € ilmaisveto täysin ilman talletusta. Veto aktivoituu 24 tunnin sisällä rekisteröitymisestä.

Tallettaville asiakkaille on lisäksi luvassa ilmaisvetoja joka kuukausi koko talven ajan. Lisäksi talletuksen päälle maksetaan bonusrahaa, joten kannattaa tutustua Nordicbetin etuihin tarkemmin laskeutumissivulla.

Sending
User Review
0 (0 votes)