fbpx

NHL vedonlyöntivinkit pudotuspeleihin 2020

NHL:n pudotuspelit ja meidän laatimat NHL vedonlyöntivinkit ovat täällä. Kiekkokausi jatkuu ja joka päivä nähdään useita otteluita parhaaseen katseluaikaan. Koronavirusepidemian vuoksi pudotuspelit pelataan kahdessa jäähallissa ja ensimmäiset ottelut alkavat jo kello: 19:00 suomen aikaa.

Pureudumme tässä artikkelissa tarkemmin joukkueiden voimalukuihin ja annamme NHL vedonlyöntivinkit pudotuspeleihin 2020. Klikkaa tästä suoraan sinua kiinnostavaan aiheeseen:

Kertoimet jatkoonmenolle

Carolina – NY Rangers vedonlyöntivinkit

Winnipeg – Calgary vedonlyöntivinkit

Winnipeg – Calgary kertoimet

Bonusrahaa vedonlyöntiin

NHL vedonlyöntivinkit ja kertoimet:

Ohesta löydät meidän laskemat todennäköisyydet kaikkien NHL joukkueiden jatkoonmenolle ensimmäiseltä kierrokselta. Huomiothan vetoa lyödessäsi, että NHL jatkuu erittäin arvaamattomista lähtökohdista. Meillä ei ole tarkkaa tietoa pelaajien ja joukkueiden harjoittelusta Korona-tauon aikana. Siksi NHL vedonlyöntivinkit kannattaa ottaa suuntaa antavana.

Kertoimet joukkueiden jatkoonmenolle:

Otteluparit ja suluissa joukkueiden todennäköisyys edetä toiselle kierrokselle (todennäköisyydet ennen sarjan 1. peliä).

Itäinen konferenssi:

 • Pittsburgh – Montreal (60,5% – 39,5%)
 • Carolina – NY Rangers (55,5% -45,5%)
 • NY Islanders – Florida (52,5% – 47,5%)
 • Toronto – Columbus (62% – 38%)

Vedonlyöntivinkit läntinen konferenssi

 • Edmonton – Chicago (60% – 40%)
 • Nashville – Arizona (54,5% – 45,5%)
 • Vancouver – Minnesota (52,5% – 47,5%)
 • Calgary – Winnipeg (53% – 47%)

NHL Vedonlyöntikertoimet:

Alapuolelta löydät otteita NHL vedonlyöntikertoimista, tarkista kaikki kertoimet vedonlyöntiyhtiön sivuilta.

Unibetin kertoimet 1. kierroksen jatkoon menolle:
nhl--kertoimet-02082020

NHL Voittaja -kertoimet (päivitetty 02. elokuuta):

 • Boston Bruins: 7,50
 • Tampa Bay Lightning 7,50
 • Colorado Avalanche 10,00
 • Vegas Golden Knights 9,50
 • Dallas Stars 16,00
 • Pittsburgh Penguins 21,00
 • Carolina Hurricanes 26,00
 • Calgary Flames 26,00
 • Nashville Predators 36,00
 • New York Rangers 66,00
 • Florida Panthers 81,00
 • Winnipeg Jets 81,00

Vinkki: Mika Häkkinenkin suosittelee

Pureuduimme NHL vedonlyöntivinkeissä tarkemmin suomalaisittain kiinnostavimpiin playoff-sarjoihin. Ensimmäisenä Carolina – NY Rangers, jossa molemmissa joukkueissa pelaa suomalaisia. Sarjan mielenkiintoa lisää myös se, että monet sarjan otteluista nähdään suomen ajassa parhaaseen katseluaikaan. 1. ja 2. ottelut pelataan jo kello 19:00 suomen aikaa.

Toinen sarja, johon suomalaisten katseet varmasti kiinnittyy, on Patrik Laineen ja Sami Nikun tähdittämän Winnipegin ja Juuso Välimäen Calgary Flamesin välinen mittelö. Kyseessä on kaksi kovaa joukkuetta, joilla kummallakin on edellytykset edetä jatkoon tästä sarjasta. Lue meidän NHL vedonlyöntivinkit ja nappaa voitokkaat kertoimet kotiin lätkäkauden jatkuessa.

Carolina – NY Rangers vedonlyöntivinkit

Carolina on yksi sarjan hyökkäysvoimaisimmista joukkueista ja tehoja odotetaan erityisesti suomalaisten johtamalta hyökkäyskolmikolta: Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja Andrei Svechnikov.  Mennäkseen jatkoon Carolina tarvitsee hyökkäyspään onnistumisia erityisesti kärkinimiltään. Puolustus ei ollut joukkueen vahvuus kauden loppupuolella, mutta he saavat tärkeitä vahvistuksia pudotuspeleihin, kun sairastuvalta palaa puolustuksen kulmakivi Dougie Hamilton.

Carolina nappasi ennen Trade deadlinea Sami Vatasen ja Brady Skjein vahvistamaan puolustusosastoa ja myös heidän tasoaan päästään mittaamaan nyt tosipeleissä.

NY Rangersilla oli ennen koronataukoa erittäin vakuuttava vire, mikä nosti heidät mukaan pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Maalilla häärii Legendaksi noussut Henrik Lundqvist, jonka taso ehti ailahdella kauden aikana. Nostaako mies tasoaan nyt kun tosipelit koittaa?

Rangersin hyökkäys ei paljon kalpene Carolinalle, sillä kärjessä luutii muun muassa sellaisia nimiä, kuten. Artemi Panarin ja Mika Zibanejad. Suomalaisten katseet kohdistuu nuoren Kaapo Kakon otteisiin.

Koska molemmat joukkueet ovat erittäin hyökkäysvoimaisia eikä kummankaan maalivahtipeli yllä aivan liigan varmimpiin, tässä ottelusarjassa voidaan olettaa nähtävän paljon maaleja. Tämä kannattaa ottaa huomioon NHL vedonlyöntivinkeissä. Meidän maalimääräennusteemme ottelua kohden pyörii noin xxxx tietämissä.

Carolina – NY Rangers ottelukohtaiset vedonlyöntivinkit:

 • Carolina varsinaisella peliajalla 43,77% – rajakerroin: 2.28
 • NY Rangers varsinaisella peliajalla 35,12% – rajakerroin: 2.84
 • Tasapeli 21,11% – rajakerroin: 4.7

NHL vedonlyöntivinkit perustuu joukkeiden voimalukuihin, jotka on laskettu tietokoneohjelmalla:

NHL vedonlyöntivinkit: voimaluvut

Carolina – NY Rangers kertoimet:

NHL kertoimet: Carolina-NY rangers

Carolina lähtee ottelusarjaan suosikkina kertoimien valossa, vaikka NY Rangers voitti kaikki kauden 4 keskinäistä kohtaamista.

NHL Vedonlyöntivinkki: Meidän papereissamme Carolina lähtee ottelusarjaan 55,5% suosikkina. Täten joukkueen jatkonmenolle tarvitaan vedonlyönnissä vähintään kerroin: 1,81. Vastaavasti NY Rangersin todennäköisyys jatkoon menolle on noin 44,5% ja rajakerroin 2,25

Carolinan ja NY Rangersin kohtaamiset aiemmin tällä kaudella
7. marraskuuta 2019: Carolina – NY Rangers: 2-4
27. marraskuuta 2019: Carolina – NY Rangers: 2-3
27. joulukuuta 2019: Carolina – NY Rangers: 3-5
21. helmikuuta 2020: Carolina – NY Rangers: 2-5

Carolina – NY Rangers 1. kierroksen otteluohjelma:

1. elokuuta, 19:00: Rangers vs Hurricanes
3. elokuuta, 19:00:Rangers vs Hurricanes
5. elokuuta 03:00: Hurricanes vs Rangers
6. elokuuta: Hurricanes vs Rangers *
8. elokuuta: Rangers vs Hurricanes *
*alkamisaka vahvistetaan myöhemmin

Winnipeg – Calgary vedonlyöntivinkit ja voimaluvut

Ensiksi on pakko todeta että pitkän pelitauon ja tavallisista poikkeavien olosuhteiden vuoksi tarkkoja voimalukuja ja voittotodennäköisyyksiä on vaikea laskea NHL:n pudotuspeleihin 2020. Winnipeg – Calgary vedonlyöntivinkit kannattaakin tulkita vain suuntaa antaviksi ja niistä voi poimia vinkkejä omien arvioiden tueksi.

Meidän laskelmissamme Winnipeg lähtee ottelusarjaan pienenä suosikkina. Poikkeustilanteen vuoksi kertoimissa on kuitenkin tavallista enemmän epävarmuutta. Ottelusarjasta on tulossa erittäin tasainen, mutta meidän laskemat voimaluvut osoittaa että Winnipegiä voi lyödä jatkoon menijäksi, jos tarjolla on yli 2,00 kertoimia.

Winnipeg vs Calgary vedonlyöntivinkit:

Winnipeg vs Calgaryt vedonlyöntivinkit

Winnipeg – Calgary vedonlyöntivinkki: Winnipegin voittotodennäköisyys varsinaisella pelajalla on 39,97% näin ollen 2,50 kerroin Winnipegin voitolle on niin sanottu breakeven point. Jos löydät tätä suurempia kertoimia, niitä voidaan pitää voitollisina. sama pätee Calgaryn ja Tasapelin rajakertoimeen.

Winnipeg vs Calgary voimaluvut:

Winnipeg vs Calgary voimaluvut

Vedonlyönnissä joukkueiden tasoa kuvataan voimaluvuilla, jotka ovat monen eri laskutoimituksen ja muuttujan yhteistulos. Ohessa laskemamme voimaluvut tavallisissa olosuhteissa koti ja vieraskaukaloissa. Ylläoleva Winnipeg vs Calgary vedonlyöntivinkki perustuu näihin voimalukuihin.

Laskimme voimaluvuista myös todennäköisyyden jatkoonmenolle. Saimme Winnipegin jatkoonmenolle 53% mahdollisuuden ja Carolinalle vastaavasti 47%.

Vedonlyöntivinkki: Voitollisen vedon rajakerroin Winnipegin jatkoonmenolle on 1,89 ja Carolinan jatkoonmenolle 2,13. Jos löydät tätä korkeampia kertoimia, niitä voidaan pitää voitollisina.

Winnipeg vs Calgary kertoimet:

Peliyhtiöt tarjoavat pelattavaa NHL pudotuspeleihin oikein olan takaa. Esimerkiksi Unibetiltä löydät lähes 200 kerrointa jokaiseen pudotuspeliotteluun ennen ottelun alkua Pre-Match vedonlyönnissä. Voit lyödä vetoa myös otteluiden aikana Live-vedonlyönnissä. Tässä 31.07.2020 päivitetyt kertoimet Winnipeg Jets – Calgary Flames Game 1 -otteluun:

Winnipeg - CGY kertoimet NHL

Tarkista kaikki päivitetyt kertoimet ja nappaa oma etusi vedonlyöntiin klikkaamalla kertoimia.

Winnipeg vs Calgary kohtaamiset aiemmin tällä kaudella:
26. lokakuuta 2019: Winnipeg Jets Calgary Flames: 2-1 (Jatkoajalla, Talviklassikko)

Wnnipeg – Calgary 1. kierroksen otteluohjelma:

2. elokuuta, 05:30: Jets vs Flames
3. elokuuta, 19:30: Jets vs Flames
4. elokuuta 01:45: Flames vs Jets
6. elokuuta: Flames vs Jets *
8. elokuuta: Jets vs Flames *
* Otteluiden alkamisajat vahvistetaan myöhemmin.

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyöntibonus on paras tapa tuplata pelikassasi esimekiksi NHL-playoffien kynnyksellä. Miksi pelaisit 20 €:lla, jos voit pelata myös 40 €:lla? Tässä ohjeet bonuksen lunastamiseen ja tarjoamamme edut:

 1. Klikkaa vedonlyöntisivustolle bonuksen sisältämästä linkistä
 2. Luo pelitili ja tee vähintään 10 euron talletus. Talletuksesi päälle lisätään tuplana bonusrahaa, jonka voit käyttää vedonlyönnissä.
 3. Bonus on nostettavissa omalle tilille, kun olet kierrättänyt sen vedonlyönnissä kertaa.

Starttibonuksen lisäksi vedonlyöntiyhtiöt tarjavat NHL-playoffien aikana myös muita rahanarvoisia etuja, kuten riskittömiä vetoja, ilmaisvetoja ja kerroinbuusteja. Käy nappaamassa edut talteen.