fbpx

Patrik Laine kertoimet ja ennakko

NHL pelit jatkuu koronaviruksen pakottaman tauon jäljiltä 1. elokuuta ja yksi seuratuimpia suomalaispelaajia on Winnipegin Patrik Laine. Tarkistimme Patrik Laine aiheiset kertoimet ja tutustumme tarkemmin sekä pelaajakohtaisiin maalintekijä ja piste-vetoihin sekä Winnipeg – Calgary sarjan vedonlyöntiin ja voimalukuihin.

Siirry tästä suoraan sinua kiinnostaviin osioihin tässä artikkelissa:

Winnipeg kohtaa Round Robin -kierroksella Calgary Flamesin ja lähtee sarjaan pienenä altavastaajana, mikä antaa hyvät lähtökohdat maalintekijä-vedonlyönnille.Patrik Laine saa hyvät kertoimet maalintekoon, sillä Winnipegin oletetaan tekevän sarjassa vähemmän maaleja kuin Calgary. Patrik Laine kertoimet antaakin suomalaisille faneille erinomaisen palautuksen ruudin ollessa kuivaa.
patrik laine kertoimet

Patrik Laine kertoimia päivitetään pudotuspelien edetessä, joten laita artikkeli muistiin ja palaa tarkistamaan päivitetyt maalintekijä kertoimet aina ennen illan otteluita.

Patrik Laine kertoimet Winnipeg – Calgary sarjassa (päivitetty 27.7):

Päivitämme tähän osioon Patrik Laine kertoimet Winnipeg – Calgary sarjassa heti kun niitä on saatavilla. Kertoimia alkaa ilmestyä arviolta NHL:n virallisten harjoitusotteluiden jälkeen.  Ota sivu seurantaan ja hae parhaat Patrik Laine kertoimet ja vedonlyöntivinkit talteen myöhemmin.

Winnipeg tarvitsee tehoja Patrik Laineelta

Patrik Laine on todistanut olevansa parhaimmillaan kovissa paikoissa. Nuoren kiekkoilijan on mahdollista päästä vireeseen myös lyhyemmällä valmistautumisella, joten uskomme ettei Korona-tauko näy miehen otteissa ainakaan muuta joukkuetta enempää. Wnnipeg lähtee ensimmäiseen pudotuspelisarjaan altavastaajana, joten he tarvitsevat Patrik Laineen maaleja ja syöttöjä.

Oletamme että Lainetta peluutetaan ylivoimassa ja tiukoissa paikoissa ykköskentällisessä parhaiden pelaajien vierellä. Erityisesti ylivoimapelissä Laineen pitäisi nakuttaa pisteitä tasaisen varmasti, mikä parantaa Patrik Laine -kertoimien odotusarvoa. Laine yritetään varmasti pidetään tiukasti ulkona laukaisusektoreilta, mutta mies on osoittanut osaavansa myös syötellä.

Maalintekijä-vedonlyönnin lisäksi kannattaa harkita vetoja Patrik Laineen pisteiden puolesta. Näin veto tulee maaliin myös syöttöjen tai “Ribaundeista” syntyneiden maalien kautta.

Edistyneiden tilastojen valossa (xGF% ja xGM%) Laine on parantanut peliään kausi kaudelta. Nähdäänkö nyt pudotuspeleissä tähän asti parasta Patrik Lainetta? Jos uskot siihen, kannattaa laittaa maalintekijävedot sisään miehen puolesta.

Sending
User Review
0 (0 votes)