fbpx

CS GO Betting

CS GO Betting eli Counter strike Global offensive vedonlyönti kasvattaa koko ajan suosiotaan harrastajien ja seuraajien keskuudessa. Fanit haluavat lyödä vetoa suosikkiensa puolesta ja hakea lisäjännitystä seuraamiinsa peleihin ja harrastajat sekä CS GO tietäjät yrittävät hakea lisätienestiä lyömällä voittavia CS GO vetoja. Hyödynnä kumppaniemme tarjoamat bonukset ja paranna mahdollisuuksiasi voittaa:

CS GO ranking tilasto:
Seuraavan tilasto näyttää maailman CS GO tiimien rankingin eli paremmuusjärjestyksen lokakuun 2018 alussa. Ykkösenä on selkeällä erolla muihin Tanskalaislähtöinen Astralis, joka on kahminut palkintorahoja maailmanlaajuisesti huimat 4,1 miljoonaa dollaria! Paras suomalaislähtöinen tiimi on 23. sijalla majaileva ja tällä hetkellä nousua tekevä ENCE eSports, jonka ei myöskään tarvitse hävetä noin 100,000 dollarin tienesteillään. Suomalaisia CS GO huippuja pelaa myös muissa eurooppalaisissa joukkueissa. Vinkki: ENCE eSports on yksi nousevista tiimeistä, joiden puolesta pelaamalla voi tienata rahaa CS GO Bettingissä jos tiimin nousu jatkuu ja voittoja paremmin rankatuista joukkeista tulee jatkossakin.

cs-go-betting-vinkitcs go vedonlyöntiä leovegasilla

Haluatko vinkkejä CS Go Bettingiin? Sivustomme seuraa isoimpia turnauksia, ja tulee jatkossa tarjoamaan cs go betting vinkkejä. Niitä odotellessa, voit lukea alapuolelta muutaman vinkin, jotka Pelimestareiden toimitus on havainnut hyväksi counter strike vedonlyönnissä.

Keskikastin joukkueilla voittoa CS GO Bettingissä?
Fanit ympäri maailman lyövät vetoa omien CS GO suosikkitiimiensä puolesta. Ja kellä mahtaa olla isoin fanikunta? No tietysti tunnetuimmilla ja menestyneimmillä CS GO tiimeillä. Tästä syystä myös heidän kertoimensa on painettu pohjille cs go bettingissä ja vastaavasti altavastaajan kertoimet ovat korkealla. Suosikki ei kuitenkaan automaattisesti voita, ja näissä tapauksissa valveutunut betting harrastaja löytääkin hyviä kohteita altavastaajan puolelta mm. pelin kokoonpanoja seuraamalla. Suosikit saattavat lähteä ”varamiehistöllä” tai huonolla motivaatiolla heille ei niin tärkeisiin peleihin, mikä parantaa keskikastin joukkueiden voittotodennäköisyyksiä reilusti. Samalla tämä avaa mahdollisuuksia voittaa rahaa cs go bettingillä. Vedonlyönnissä ei pyritä löytämään useimmin voittavaa joukkuetta, vaan kertoimia, jotka palauttaa pitkässä juoksussa enemmän rahaa kuin vetoihin on panostettu. Vetojen palautus on näin “voittava” eli yli 100% panoksesta. Seuraavassa kuvassa näkyy esimerkkejä CS GO betting kertomista Leo Vegasilla:

Bonus 50€ ja 10€ ilmaisveto:
– Leovegas tarjoaa hyvät edut, laajimman valikoiman kertoimia CS GO harrastajille ja suomenkielisen palvelun.
– Kertoimia tarjolla mm.
CS GO ESL Pro Liigaan Amerikkaan
ESL Pro Liigaan Euroopaan
Esports Championship Series Season 6
StarSeries & i-League CS:GO

* Voit lyödä vetoa myös Livenä otteluiden aikana!

Toinen tärkeä tekijä on pelattavat kartat, jotka CS GO matseissa usein julkaistaan vasta juuri ennen ottelua. Tiimeistä toinen saa usein etua karttavalinnoista ja kokenut CS GO betting seuraaja nappaa voittoa juuri mappien perusteella. Usein suosikit ovat ylipelattuja vedonlyöntitoimistojen kertoimissa jo paljon ennen ottelun alkua. Näin valpas CS GO betting harrastaja voi poimia erittäin tuottoisia kohteita seuraamalla tarkkaan pelattavia karttoja ja lyömällä vetoa sen joukkueen puolesta, kummalle kartat sopii paremmin. Kun jompi kumpi tiimi saa itselleen sopivammat kartat, heidän mahdollisuutensa voittoon nousee helposti 10-25%. Reagoimalla karttatietoihin nopeasti vedonlyöjä pääsee asettamaan voitollisen vedon. Karttojen seuraaminen on elintärkeä osa voittavaa CS GO bettingiä.

CS GO Betting vinkit ESL:
Pelimaailma seurasi tiukasti Lontoossa pelattua Major turnausta ja jakaa vinkkejä ESL CS GO Bettingiin. FACEIT päättyi vain noin viikko ennen New Yorkissa pelattavaa ESL One CS GO -turnausta, mikä asettaa turnaukseen osallistuville joukkueille täysin uusia haasteita. Pitkälle päässeet joukkuuet matkustavat lyhyessä ajassa Euroopasta Yhdysvaltoihin ja joutuvat kamppailemaan sekä peliväsymyksen että aikaeroväsymyksen kanssa. Suosikit antavat tasoitusta enemmän huilanneille joukkueille, mikä avaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia voittavaan CS GO Betting vedonlyöntiin. Samalla Lontoossa epäonnistuneet joukkueet ovat kerenneet seuraamaan vahvempien otteita ja hiomaan strategiaansa tulevia koitoksia varten. Vinkkinä voisikin olla etsiä nousevia joukkueita ja asettaa CS GO vedot heidän puolelleen. Vaikka väsymys painaa kärkikastin tiimejä, ei CS GO :ssa voi lähteä takki auki tulevaan turnaukseen. Palkintorahoja Barclaysillä, Brooklynin keskustassa jaetaan jopa 250,000 dollarin arvosta, mikä varmasti maistuu menestyneillekin pelaajille. Tutut tiimit FaZe Clan ja Fnatic lähtevät suosikkeina taistelemaan suurimmista palkintorahoista, mutta miten lopulta käy? CS GO bettingillä voit lyödä vetoa omien suosikkiesi puolesta ja kerätä sievoiset voitot turnausta seuraamalla.

A-ryhmässä kunniasta ja jatkopaikasta taistelee mm. Na’Vi ja Gambit joiden kohtaamista monet CS GO fanit odottavat kieli pitkällä. Edellisessä kohtaamisessa Gambit nappasi makoisan 2-1 päänahan NaVista, mutta miten käy tällä kertaa?

B-ryhmän kuninkuudesta ottaa yhteen tutut G2 ja NRG. Molempien kunto ja kehityskäyrä on mennyt oikeaan suuntaan viime aikoina, joten CS GO betting harrastat ympäri maailman jännittää, kumpi näistä keskikastin tiimeistä ottaa tärkeän askeleen kohti jatkopelejä. NRG lähtee turnaukseen hurjassa vireessä napaten päänahan mm. Liquidista Vincent ”Brehze” Cayonten johdolla. G2 koki karvaan pettymyksen Lontoossa, mutta nouseeko joukkue uuteen taisteluun Kenny ”kennyS” Schrubin johdolla? Meidän vinkkimme on laittaa panokset NRG:n puolesta paremmalta näyttävän kuntopuntarin ja itseluottamuksen ansiosta, mutta kannattaa vielä tarkistaa tarjolla olevat kertoimet ja kartat ennen otteluiden alkua.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Add a Comment

Your email address will not be published.